Lady Anion a ajuns în final şi la mine

De un timp de vreme tot aud vorbindu-se de Lady Anion. Şi cum eu fiind în zodia gemenilor sunt foarte curioasă, am vrut să aflu mai multe despre acest subiect. Şi  astfel am aflat că Lady Anion este numele unor absorbante igienice din bumbac organic cu emisie de anioni, infraroşii şi  turmelină.

Bumbacul organic este cea mai importantă fibră naturală pe care anticii o numeau şi „aurul alb”. Datorită purităţii şi delicateţii contactului cu pielea, bumbacul a ajuns să fie cea mai utilizată fibră naturală din lume. Bumbacul organic este rezultatul creşterii naturale a bumbacului, fără pesticide, substanţe chimice care ar putea fi absorbite în fluxul sangvin. Din acest motiv bumbacul organic este considerat  cel mai sănătos material care  intră în contact cu pielea. Este materialul care cauzează iritaţii, inflamaţii sau eczeme.

Turmalina este un cristal  semipreţios cu o structură chimică variabilă, un silicat care conţine în structura sa 26 de microelemente. Turmalina este primul material la care s-au observat două proprietăţi electrice:

-piroelectricitatea adică apariţia unei polarizări electrice ca rezultat al încălzirii şi răcirii cristalului

-piezoelectricitatea

La încălzire turmelina creează un câmp magnetic slab şi emană raze infraroşii şi anioni adică ioni încărcaţi negativ.

Anionii sau ionii încărcaţi negativ sunt ioni ce nu au culoare, miros şi au o mare capacitate de absorbţie a microparticulelor din aer, îndepărtarea prafului şi a bacteriilor. Anionii din aer sunt la fel de importanţi  ca şi vitaminele din mâncare din acest motiv mai sunt numiţi şi  Vitaminele Aerului. Absorbantele anionice Lady Anion  sunt diferite de celelalte absorbante de pe piaţă datorită benzilor anionice care la contact cu corpul, generează un flux de anioni pentru max 7 ore şi împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, reglează ph-ul vaginal, elimină mirosurile.

Infraroşiile sunt radiaţii electromagnetice care trasnmit foarte bine energia termică. Banda cu emisie de anioni şi infraroşii din absorbantele Lady Anion este o bandă din bumbac organic, acoperită cu ceramică de turmaniu, un amestec de minerale ce conţine turmalină, germaniu, roci vulcanice şi alte minerale.

10551465_1540881536131767_6533924398130011206_o

După ce am aflat toate aceste informaţii pe care vi le-am împărtăşit şi vouă, mi-am dorit să le testez. Aşa că cei de la Anion Care  când au aflat că îmi doresc să le testez,  mi-au trimis spre testare diferite tipuri de absorbante Lady Anion.

DSCF1458

 Există mai multe tipuri:

-Absorbante Lady Anion zilnice-1 picătură

-Absorbante Lady Anion de zi- 2 picături. Acestea asigură protecţie zilnică.

Absorbante Lady Anion de zi-3 picături, pentru protecţie, siguranţă şi confort în primele zile ale menstruaţiei.

-Absorbante Lady Anion de noapte- 4 picături ce asigură o protecţie optimă pe timpul nopţii.

-Absorbante Lady Anion de noapte, 5 picături ce asigură o absorţie puternică pe timp de noapte

-Absorbante Lady Anion pentru incontinenţă urinară- 4 picături  ce pot apărea în ultimele luni ale sarcinii şi la persoanele de vârsta a-3-a.

-Absorbante Lady Anion menopauză-2 picături  pentru o bună protecţie şi prevenţie suplimentară.

Dacă deja v-am atras atenţia şi vreţi să aflaţi şi alte lucruri despre aceste abosorbante  vă recomand să intraţi pe anioncare.ro. Când voi afla noi lucruri interesante despre Lady Anion vi le voi împărtăşi cu siguranţă.

 Până atunci nu uitaţi că  trebuie să alegem întotdeauna ce este mai bun pentru confortul şi protecţia noastră!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s