Concurs Anion Care: Vin sarbatorile! Câştigă absorbante Lady Anion pentru 2 luni şi porneşte, fără grijă, în căutarea cadourilor!

Update: Concurs încheiat!

După cum v-am anunţat şi  în articolul de săptămână aceasta, astăzi împreună cu Anion Care, compania care comercializează absorbantele Lady Anion, dau startul unui concurs foarte interesant în care puteţi câştiga absorbante Lady Anion pentru 2 luni.

Vă reamintesc că  Lady Anion este singurul produs premium garantat şi testat de pe piaţă, din bumbac organic, cu banda impregnată cu turmalină care, prin încălzire, emite anioni şi infrarosii. Beneficiile acestor absorbante sunt multiple:  prevenirea iritaţiilor şi infecţiilor; prevenirea apariției şi dezvoltării bacteriilor; reglarea pH-ului vaginal; eliminarea mirosurilor (fără adaos de arome şi parfumuri ce pot provoca alergii). După cum puteţi observa pe lângă faptul că aceste absorbante ne protejează foarte bine datorită bandei de turmelină, ele previn apariţia infecţiilor ceea ce mi se parte un lucru extraordinar.

Banner G6 Noua-ta-bucurie_600x225px

Nu-i aşa că vă doriţi să testaţi şi voi aceste absorbante? Dacă da,  atunci vă invit să participaţi la acest  concurs.

Tema concursului: Vin sarbatorile! Câştigă absorbante Lady Anion pentru 2 luni şi porneşte, fără grijă, în căutarea cadourilor!

Durata de desfăşurare: 1 noiembrie- 8 noiembrie 2014. Pe data de 9 noiembrie cu ajutorul platformei random.org voi extrage câştigătoarele.

Premii: câte 3 premii a  câte 2 pachete Lady Anion Dayliner de 2 picături, 2 pachete Lady Anion Maxy Use Night de 5 picături, 2 pachete Lady Anion Tangaliner şi 2 teste pentru determinarea nivelului pH-ului vaginal.

Lady Anion Dayliner de 2 picături – recomandat pentru zilele de menstruaţie cu flux normal, dar şi ca absorbant zilnic cu aripioare.

Lady Anion Maxy Use Night de 5 picături –cea mai mare putere de absorbţie de pe piaţa, recomandat în timpul nopţii, datorită formei anatomice care previne orice fel de scurgeri şi absoarbe lichidul pe parcursul întregii nopţi, dar şi în prima zi de menstruaţie, pt flux foarte abundent.

Lady Anion Tangaliner de 1 picătură – recomandat pentru purtarea zilnică, odată cu lenjeria tanga. Ideal în special la purtarea lenjeriei din dantelă, pentru ca Lady Anion elimină bacteriile şi mirosurile neplăcute produse de materialul sintetic.

Condiţii de participare:

  1. Like la pagina de facebook Anion Care: https://www.facebook.com/AnionCare.
  2. Distribuiţi public pe pagina voastră de Facebook acest concurs cu textul Concurs sau Particip la…
  3. După ce aţi distribuit concursul lăsati un comentariu la acest articol,  cu numele vostru de pe Facebook şi linkul distribuirii concursului.

Mult succes vă doresc!

194 de gânduri despre „Concurs Anion Care: Vin sarbatorile! Câştigă absorbante Lady Anion pentru 2 luni şi porneşte, fără grijă, în căutarea cadourilor!

  1. Diana Elena Lupu : O data pe luna sunt oarecum „obligata” sa alerg prin supermarket si sa imi cumpar absorbante, aceasta activitate o consider o adevarata aventura pentru ca sunt nevoita sa caut si sa aleg ceea ce mi se potriveste. Sa gasesti un absorbant care sa te multumeaca pe toate „planurile” este greu si ne acceia de fiecare data aleg alta parca , parfum si lista continua. Sper si tind sa cred ca acest nou produs sa poate acoperi tot ce cauta o femeie la un absorbant si sa nu mai fim nevoite sa incercam experiente noi in fiecare luna.

    Apreciază

  2. Pingback: Câştigătorii concursului Anion Care | Gânduri în cuvinte

  3. Pingback: Câştigătoarele concursului Anion Care | Gânduri în cuvinte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s