Hrană pentru câini

V-am spus că sunt o mare iubitoare de animale? V-am spus că am o căţeluşă scumpă tare în vârstă de 7 ani? Nu mai ţin minte dacă v-am spus, dar vă spun acum.  Teo,  căţeluşă mea tare scumpă nu este pur şi simplu un animal de companie,  este un adevărat membru de familie. Este alintata familie. Îi facem toate mofturile, iar ea ne răsplăteşte cu afecţiunea sa. Şi fiindcă o iubim atât de mult, o răsfăţăm cu mâncare de cea mai bună calitate.

De când am adus-o acasă,  nu i-am dat decât hrană pentru câini de foarte bună calitate, i-am dat hrană super-premium. Această mâncare o iau mereu de pe internet de pe un magazin pe care l-am descoperit când căutam mâncare pentru ea. Magazinul pe care l-am descoperit se numeşte Petsmag.ro.

Este magazinul unde se găseşte o gamă variată de hrană pentru câini de cea mai bună calitate. Oricine îşi doreşte să îşi răsfeţe prietenul cu hrană de bună calitate, trebuie să intre pe acest magazin online. Eu sunt foarte mulţumită de mâncarea super-premium pe care o iau de aici. Teo a mea a crescut doar cu Royal Canin şi a crescut foarte frumos. Sunt foarte mulţumită de cum arată.

petsmag-royal_canin_medium_adult                                                        Hrană câini – Petsmag.ro

Pentru ca animalul tău de companie să se dezvolte frumos, trebuie să îi asiguri o alimentaţie de foarte bună calitate. Royal Canin este este tip de hrană care:

-ajută la menţinerea mecanismelor naturale de apărare ale organismului câinelui datorită complexului cu acţiune antioxidantă şi manan-oligo-zaharidelor.

-ajută la menţinerea digestibilităţii optime datorită unei formule exclusive care conţine proteine de calitate superioară şi un aport echilibrat de fibre dietetice.

-ajută la menţinerea sănătăţii pielii datorită formulei îmbogăţită cu acizi graşi Omega 3 (EPA-DHA)

-satisface apetitul câinilor de talie medie datorită aromelor atent selecţionate.

Acest tip de mâncare conţine proteină deshidratată de pasăre, făină de porumb, porumb, făină de grâu, grăsimi animale, proteină deshidratată de porc, grâu, proteine animale hidrolizate, pulpă de sfeclă, ulei de peşte, ulei de soia, drojdii, minerale, drojdie hidrolizata (sursa de manan-oligo-zaharide).

Dacă şi voi vreţi să vă răsfăţaţi animalul de companie cu astfel de mâncare, vă recomand să intraţi pe site şi să îi faceţi comandă. Cu siguranţă câinii voştri vă vor mulţumi pentru că îi răsfăţaţi  cu o astfel de hrană de calitate. Dacă câinii voştri nu sunt obişnuiţi cu hrană uscată, puteţi să le cumpăraţi de aici şi  hrană umedă. Găsiţi aici diverse sortimente de acest fel. De asemenea, puteţi achiziţiona pentru prietenii voştri necuvântători şi hrană economică sau hrană pentru dietă.

Magazinul Petsmag.ro pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă variată de produse,  cu scopul de a-i ajuta să achiziţioneze mâncarea potrivită pentru câinii lor, la un preţ foarte convenabil. De aceea, vă recomand să intraţi pe acest magazin ori de câte ori vreţi să îi cumpăraţi hrană câinelui vostru. Spor la cumpărături vă doresc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s