Superpoveşti la Superblog

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu sunt o fire competitivă. Şi fiindcă îmi plac mult competiţiile, astăzi vă spun clar şi răspicat  că mă înscriu în competiţia Superblog. Nu ştiu despre ce anume vă voi povesti pe parcursul competiţiei care va dura o lună, dar ştiu cu siguranţă că vor fi super poveşti inspirate din viaţa de zi cu zi a oamenilor de pe la noi. Să nu credeţi că mă laud, că nu este deloc aşa. Vă spun un adevăr. La Superblog veţi avea întotdeauna ocazia să citiţi doar superpoveşti scrise de superbloggeri.

De abia aştept să scriu prima poveste, să vă povestesc câte în lună şi în stele în frumosul meu grai moldovesc despre ceea ce se mai întâmplă în ţărişoara asta frumoasă a noastră. În fiecare săptămână vă promit că am să vă scriu câte o poveste care sper să vă placă şi pe care să vă o amintiţi şi peste ani pentru a o povesti nepoţilor. Şi aşa am să devin şi eu celebră.:))))

Deocamdată aştept cu nerăbdare să văd şi eu despre ce poveste va trebui să scriu prima dată. Aştept să văd care este prima provocare Superblog.

Să auzim de bine până atunci! Vă doresc o primăvara frumoasă şi plină de tot ceea ce vă doriţi tututor!

10 gânduri despre „Superpoveşti la Superblog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s