Privilegiu minunat

prietenia1

Ştiţi dragilor că în ciuda încercărilor la care viaţa ne supune, noi ne bucurăm în viaţă de un privilegiu minunat? Bănuiţi care este acest privilegiu? Dacă nu bănuiţi, vă spun eu.

Acel privilegiu minunat de care cu toţii ne putem bucura de-a lungul vieţii se numeşte prietenie. Prietenia este privilegiul minunat pe care viaţa ni-l oferă nu oricum şi nu oricând, ci în cele mai grele momente ale vieţii. În acele momente ne putem da seama că cei care îţi sunt alături, îţi întind o mână atunci când mai mare ai nevoie de ea, se numesc prieteni.

Nu-i aşa că este un privilegi minunat să ştii că ai alături de tine oameni pe care te poţi baza oricând? Nu-i aşa că este extraordinar să ai alături de tine oameni care îţi înţeleg eşecurile, te ajută să le depăşeşti şi se bucură de succesul tău?

Da,  viaţa e grea, foarte grea, dar parcă trecem altfel peste greutăţile vieţii când avem alături de noi oameni care îţi ascultă problemele, îţi dau un sfat bun sau încearcă să găsească împreună cu tine  o soluţie pentru rezolvarea problemelor tale.

Prietenia este un privilegiu minunat de care cu toţii ar trebui să ne bucurăm şi pe care cu toţii ar trebui să îl apreciem enorm atunci când avem parte de el. Prietenia este un privilegiu datorită căruia noi învăţăm să fim mai buni unii cu alţii, să ne ajutăm reciproc, şi să ne iubim unii pe alţii, să avem încredere unii în alţii, să ne respectăm reciproc.

Prietenia este acel privilegiu care ne încălzeşte şi ne bucură sufletul mereu. Voi ce părere aveţi?

7 gânduri despre „Privilegiu minunat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s