Sunt blogger

Sunt blogger. Fac parte din această lume a blogging-ului de 2 ani şi jumătate, o perioadă în care am învăţat foarte multe lucruri interesante de ceea ce înseamnă să ai un blog, să scrii articole care mai de care mai atractive, astfel încât cititorii să le aprecieze.

Nici nu ştiu când a trecut timpul. Sunt aproape 3 ani de când  am început să îmi las gândurile să transforme în cuvinte. Cu fiecare care zi pe care am petrecut-o în lumea virtuală  am cunoscut mai bine blogosferă.  Astfel mi-am dat seama că l-a un moment dat în lumea virtuală, ca şi în lumea reală, este bine să faci o schimbare. Această schimbare presupune crearea unui blog pe domeniu. Recunosc că îmi place o astfel de schimbare. Din acest motiv, m-am tot interesat în stânga şi în dreapta cu privirile la firmele de hosting. Am dorit să aflu la care firmă de hosting să apelez în momentul în care mă voi decide să fac o schimbare.

După ce m-am consultat cu unii cu alţii, şi mi-au fost indicate diverse astfel de firme, mi-am dat seama că cea mai bună soluţie să aleg o firmă,  este să îmi răspund la întrebarea: Ce aşteptări ai de la o firmă de hosting?  În acel moment, mi-am dat seama că firma la care aş apela,  ar trebui să îmi ofere servicii şi pachete avantajoase de găzduire.

Mi-aş dori un blog pe domeniu propriu care să beneficieze de suficient spatiu pe disk astfel încât să nu îmi fac griji că în privinţa fişierelor stocate şi a bazei de date. Să îmi ofere trafic web nelimitat, conturi email nelimitate, panou control.

Din punctul meu de vedere sunt importante aceste facilităţi, dar şi suportul permanent oferit de cei de la firma de hosting. Fără sprijin din partea lor nu cred că aş putea rezolva toate problemele care pot apărea. Recunosc că eu cu tehnologia nu sunt aşa de bună prietenă. Aş fi dispusă chiar  să comand un pachet de găzduire la un preţ mai mare decât mi-am propus,  pentru a mă bucura de facilităţi şi de suport de calitate ori de câte ori voi avea nevoie. Dacă vreau cele mai bune servicii trebuie să fiu dispusă să plătesc pentru ele, indiferent cât constă.

Abia aştept să îmi fac blog pe domeniu propriu. Acum că mi-am dat seama care sunt aşteptările mele în privinţa unei firme de hosting, îmi va veni foarte uşor să o găsesc. Trebuie doar să încep cercetările şi să văd care dintre firmele de hosting existente poate să îmi ofere facilităţile pe care mi le doresc. O păsărică deja mi-a şoptit că  ghesi.ro îmi poate oferi ceea ce îmi doresc. Şi mi-a mi-a şoptit ceva. Dacă şi voi  spuneţi într-un comentariu la acest articol ce aşteptări aveţi de la o firmă de hosting, puteţi câştiga un pachet de găzduire standard şi un domeniu pe un an de zile  la alegere pe com .net .org .info .eu. la ghesi.ro. 

Aşadar, nu ezitaţi, răspundeţi la întrebare şi astfel aveţi şansa  să participaţi la un concurs  cu un premiu foarte interesant. 

 UPDATE: Îmi cer scuze pentru întârziere datorata faptului ca nu am inteles ca eu trebuia sa aleg 2 castigatori daca sunt mai putin de 5 comentarii.

I-am extras prin random si iata-i in lista de mai jos:

Untitled

Felicitari!

11 gânduri despre „Sunt blogger

  1. Asteptarile mele de la o firma de hosting sunt: preturi avantajoase, servicii de calitate si mai ales suport de calitate 24 de ore din 24, spatiu de stocare cat mai mare. In mare cam asta urmaresc atunci cand citesc oferta unui site de hosting 🙂

    Apreciază

  2. Din partea unei firme de gazduire am nevoie de servicii de calitate si suport tehnic exceptional. Degeaba ofera servicii bune daca nu ofera suport sau degeaba ofera suport bun daca nu ofera servicii de calitate. Sunt multe aspecte de luat in calcul, dar cel mai important pentru mine este calitatea serviciilor si a suportului. Imi place atunci cand am probleme si trimit un ticket la 01:30 sa primesc un raspuns.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s