Informează-te și ia-mi banii!

Recunosc, sunt o mare fană a cumpărăturilor online. De câte ori am nevoie de ceva, intru pe internet și caut ceea ce îmi trebuie. Este mult mai ușor și comod. Așa că, dacă tu cel care citește acest articol, te gândești să pui bazele unei afaceri, îți recomand să îți deschizi un magazin online. De ce? Fiindcă cu siguranță eu  și altele ca mine vom afla de tine și vom intra în magazinul tău să ne cumpărăm ceva.

Atunci când vine vorba de cumpărături online nu mă pot abține, dacă văd ceva mereu îmi cumpăr. Îmi place foarte mult  să aud telefonul sunând și vocea curierului care îmi spune că are un colet pentru mine. E foarte palpitant să desfac coletul și să  verific dacă produsele sunt așa ca în poză.

Apropo de poză și de produse, să știi că eu sunt o clientă destul de pretențioasă, chiar dacă cumpăr mult online. Eu nu cumpăr din magazinele online a căror pagină online nu arată cum trebuie. Și îți spun că sunt destule magazine de acest gen. Așa că dacă vrei ca eu să devin clientul fidel al magazinului tău, pagina de produs a magazinului tău trebuie să arate perfect.

Există 16  elemente esențiale de care îți recomand să ții cont pentru a crea o pagină de produs perfectă. Le poți găsi  pe silkmart.ro în infografic.  Aceste elemente sunt extrem de importante. Dacă vrei să atragi cât mai mulți clienți, pagina de produs a viitorului tău magazin online trebuie să le respecte cu sfințenie. Cum nu mă pot abține, ți le voi spune eu pe primele 8 dintre ele

  1. Primul element de care trebuie să ții seama se referă la imagini de produse calitative, high resolution.
  2. Pe pagina de produs trebuie să pui o galerie foto,  mai multe imagini cu produsele din mai multe unghiuri, cu opțiuni de zoom pe imagini
  3.  Prețul produsului  să fie amplasat cât mai aproape de butonul de “Adaugă în Coș”.
  4.  Trebuie afișate informații referitoare la transport, livrare și plată.
  5. Elementele de Trust să fie și ele prezente. Amplasarea de iconuri care sa-mi câstige încrederea este și ea esențială. Dacă îmi câștigi încrederea fii sigur că voi recomanda magazinul și altcuiva…
  6. Pe pagina produsele trebuie să apară descrierea produsului cât mai detaliată, cu prezentarea beneficiilor, avantajelor, corectă din punct de vedere gramatical.
  7. Specificațiile tehnice detaliate despre produs nu trebuie nici ele să lipsească.
  8.  De asemenea,  afișarea produselor similare.

Acestea sunt primele 8 elemente esențiale de care îți recomand să ții cont, restul le poți afla de aici. 

infografic-pagina-de-produs

După ce intri unde ți-am spus și te informezi cum privire la cele 16 elemente esențiale pentru pagina de produs, te sfătuiesc să nu mai pierzi vremea,  și să îți faci magazinul online. Am  un mare chef de cumpărături. Nici nu îți poți închipui cât este mare. Banii mei abia așteaptă să iasă din portofel și să se îndrepte spre tine.

Informează-te și ia-mi banii!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s