Clean Solution, soluția ideală pentru un birou curat

V-am spus că mi-aș dori să îmi fac o firmă? Nu cred că v-am spus. Da, mi-ar plăcea mult să îmi fac o firmă, să fiu propriul meu șef. Mi-aș dori foarte mult să îmi înființez o editură. Faptul că îmi place să scriu, să mă aflu mereu în preajma cărților nu mai este un secret. Am recunoscut acest lucru din momentul în care am decis îmi fac acest blog. A-mi transforma gândurile în cuvinte în fiecare zi, este pentru mine o mare plăcere.

Este extraordinar ca zi de zi să deschid laptop-ul, să intru în casa mea virtuală,  și să încep să scriu. Din momentul în care încep să  scriu, uit de toate. Blogul este o adevărată terapie pentru mine. La fel cred că va fi și editura. Să fiu părtașă la „nașterea” unei cărți, ar fi fantastic.

Cartea este pentru mine o  călătorie spre cunoașterea de sine, spre desăvârșire. Editura ar  face posibilă această călătorie. Eu aș face posibilă această călătorie pentru toți cei pasionați de carte. Nu este însă ușor să înființezi o editură. În primul rând, ai nevoie de o sumă destul de mare de bani pentru a-ți crea firma, pentru a închiria sau cumpăra un spațiu, pentru a cumpăra echipament, pentru angajați. Visul meu e unul frumos, dar unul foarte dificil îndeplinit.

Nu știu dacă voi reuși să mi-l îndeplinesc, dar dacă mi-l voi îndeplini, mi-aș dori să ofer angajaților mei cele mai bune condiții de muncă. Pentru ca acest lucru să fie posibil, m-aș asigura că birourile lor strălucesc de curățenie. Nu aș angaja personal specializat și nici nu aș investi în produse de curățat sau aspiratoare profesionale. Nu ar avea rost, deoarece aș apela la Clean Solution,  o firmă de curatare birouri in Bucuresti.

 Clean Solution Servicii de curatenie

Această firmă oferă servicii de curățenie impecabilă, la prețuri avantajoase. Pune la dispoziția clienților personal pregătit să facă față cerințelor acestora și celor de spațiu și timp astfel încât activitatea angajaților  să nu fie afectată, iar mediul propice desfășurării muncii să fie asigurat in fiecare dimineață. Grupul sanitar, geamurile, mochetele, scaunele, fotoliile, echipamentul informatic, vor fi curățate zi de zi sau săptămânal.

Clean Solution ar fi pentru mine soluția ideală pentru un birou curat. Însă până îmi deschid eu editura, vă recomand vouă celor care aveți o firmă mică sau o înteprindere cu sute de angajați, să apelați cu încredere la serviciile acestei firme. Cei de la Clean Solution știu să se adapteze oricărui spațiu și garantează seriozitate (un lucru cam rar în ziua de astăzi) și servicii de înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s