Lecțiile vieții

poza art.

Sunt o persoana simpla careia, din momentul in care a venit pe lume, viata a inceput treptat sa ii dea lectii. Una din cele mai importante lectii pe care viata mi le-a dat este cea cu privire la legea compensatiei. Intotdeauna, daca ti se ia ceva, ti se da in schimb altceva mult mai de pret. Ani de zile au trecut pana sa inteleg si sa accept acest lucru pe care viata tot incerca sa mi-l arate, iar eu nu vroiam sub nicio forma sa-l vad. De fapt, refuzam sa vad acel lucru si sa-l accept, fiindca consideram ca ceea ce soarta imi luase era mai important decat ceea ce aveam. Au aparut frustrari, complexe si multe De ce-uri. De ce mie? De ce asa?

Dupa frustrari, complexe si intrebari a aparut, bineinteles, invidia. Eram invidioasa pe tot ceea ce ceilalti aveau, iar eu nu aveam. Pe tot ceea ce ceilalti puteau face, iar eu nu puteam. Invidiam si clipa de clipa greseam. Se spune ca din greseli se invata, eu nu reuseau sa fac acest lucru. Nu reuseam sa imi dau seama ca invidia nu are rost fiindca fiecare persoana are propria soarta. Fiecare face in viata ce ii este sortit sa faca. Fiecare in viata primeste ceea ce ii este scris sa primeasca. Viata insa, a avut rabdare, multa rabdare. Se spune ca daca ai rabdare, perseverezi, atunci izbutesti. M-a lovit, am cazut, m-am ridicat si mi-am continuat drumul…

Continuare o puteți citi aici.

Cu acest articol particip la #‎ConcursChicElite‬ și am nevoie de voturi. Dacă vă place articolul, mă puteți vota intrând pe linkul de mai jos:

Voteaza articolul tau preferat din concursul Chic Elite!

Vă mulțumesc!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s