Evalight, o lume a stilului și eleganței

Casa este locul în care ne întoarcem de fiecare dată cu mare drag. Casa este locul special în care sufletul își găsește liniștea, iar visurile prind aripi și se înalță. Casa este acea lume aparte pe care ne-o dorim plină de lumină, stil și eleganță.

În această lume ne trăim viața, ne refugiem după o zi obositoare de muncă, de aceea este primordială crearea unui climat apt pentru o viață așa cum ne dorim. În această lume trebuie să ne simțim comod, pentru ca activitățile cotidiene să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Unul din elementele fundamentale pentru crearea un mediu confortabil dar totodată cu stil și eleganță este, fără îndoială, lumina. Un corp de iluminat bine ales dă senzația de comoditate, de stil și eleganță. Este exact ceea ce avem nevoie pentru a ne simți minunat în spațiul pe care îl numim casă și pentru a ne desfășura activitățile zilnice.

Toate activitățile sunt afectate de lumină. Fie că citim, fie că gătim sau stăm împreună cu prietenii. De o iluminare corespunzătoare depinde buna desfășurare a tuturor acestor activități.

De iluminat depind diferiți factori, senzația pe care o dă mediul, de căldură, de relaxare, etc.  Astfel, o cameră mică se poate transforma într-una aerisită și mai mare, sau o cameră mare într-un loc plăcut și intim.

Iluminarea unei case trebuie să fie o sarcină planificată, care să completeze obiceiurile celor care locuiesc în acea casă. Specialistul care face planificarea și decorează casa, trebuie să țină cont de sarcinile obișnuite și specifice din casă. De asemenea, trebuie să țină cont de cerințele și gusturile celor care locuiesc în casă, pentru a crea un mediu plin de stil și eleganță.

Pentru a planifica iluminarea casei, există trei premise de bază de la care trebuie plecat:

  • Ce spațiu se iluminează
  • Cum trebuie iluminat
  • Ce corpuri de iluminat trebuie folosite pentru a crea un mediu cu stil și eleganță

În ceea ce privește prima premisă, ar fi foarte bine dacă ar fi alese o serie de etape de iluminare, fiecare cu caracteristici unice, care vor constitui ansamblul care definește atmosfera casei. Aceste etape pot fi folosite în grupuri, în mod individual sau colectiv, acest lucru va depinde de climatul pe care dorim să-l creăm, în fiecare spațiu.

Este vorba mai exact de iluminat general, de muncă sau de relaxare. Pentru fiecare etapă pot fi alese corpuri de iluminat unice, care să dea stil și eleganță fiecărui spațiu. Pentru a reuși acest lucru trebuie să descoperim acele corpuri de iluminat de care avem nevoie.

Acestea pot fi găsite într-o lume aparte în care există peste 25000 de corpuri de iluminat de interior și de exterior, lustre, candelabre, aplice de perete, etc. Este vorba de Evalight, lumea corpurile de iluminat care îți luminează viață cu stil și eleganță.

logo-evalight

Fiecare spațiu din casa noastră poate fi iluminat  cu ajutorul unor corpuri de iluminat care vor spune în felul său unic o poveste fermecătoare despre trecut, prezent și viitor și vor putea fi folosite pentru fiecare etapă în parte.

Cu un gând spre trecut, cu unul spre prezent ne putem lăsa învăluiți de lumina care se revarsă asupra dormitorului sau living-ului nostru din lustra elegantă Anastasia din  metal chrom și ornamente din sticla cristal. Anastasia, cea cu ramurile în jos, ne învăluie într-o lumină caldă, ne invită la visare, ne trezește dorința de frumos.

lustra-eleganta

Odată montată fie în dormitor, fie în living, camera va căpăta o strălucire aparte, iar elementele din ea vor fi frumos puse în valoarea. Stil, eleganță, frumusețe, farmec…. în Evalight găsești tot ceea ce vrei pentru o casă așa cum îți dorești.

 

Un gând despre „Evalight, o lume a stilului și eleganței

  1. Pingback: eBloguri si Evalight.ro va invita la concurs!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s